MULTIMEDIA

 
Alte articole din Companii Data publicarii: Vineri, 18 Februarie 2011

ELSACO se transformă din partenerul român de încredere în jucătorul internaţional de renume

elsaco.jpgLa peste un deceniu de la înfiinţare, compania ELSACO înţelege tendinţele macroeconomice care redefinesc industria de utilităţi la nivel mondial şi reuşeşte să ia decizii strategice care îi aduc proiecte importante pe pieţele internaţionale.
Creșterea fără precedent a cererii pentru energie, creșterea accelerată a cercetărilor referitoare la efectele producției şi consumului de energie asupra mediului înconjurător, investițiile mari de capital necesare în industrie, orientarea către noi surse de energie alternativă, costurile şi prețurile care nu mai sunt de mult o certitudine sunt factorii cei mai importanţi care modelează, în ultimii ani, industria de utilități la nivel mondial.


Înţelegând natura acestor forțe, compania ELSACO a făcut, de-a lungul anilor, alegeri dificile în ceea ce privește strategia, operațiunile şi tehnologia pe care o folosește în acest moment, ajungând, după mai bine de un deceniu de activitate, să fie una din cele mai serioase firme din domeniile sale de activitate şi să ofere siguranța unui partener competent.

ELSACO oferă servicii complete care satisfac nevoile pieței, executând lucrări şi asigurând exploatarea instalațiilor cu scopul de a eficientiza consumurile energetice şi de a crește gradul de confort, dezvoltând servicii şi soluții dedicate în domenii conexe:
- Lucrări de reabilitare şi modernizare a instalațiilor termoenergetice
- Gestiunea consumurilor energetice şi service-ul echipamentelor de măsură
- Furnizarea de echipamente şi servicii de contorizare pentru regiile de apă şi canalizare
- Furnizarea de echipamente şi servicii pentru exploatarea surselor de energie neconvenţională
- Lucrări de reabilitare energetică a cladirilor: audituri si bilanțuri energetice, lucrări de construcții
- Furnizarea de echipamente de calcul şi servicii asociate
- Proiectarea şi producerea de calculatoare și notebook-uri
- Producerea de echipamente electronice specializate.

Unul din scopurile principale ale companiei este de a oferi servicii complete de contorizare incluzând şi soluții software dedicate pentru apă şi încălzire.
Cunoscând necesitățile companiilor de utilități, ELSACO a dezvoltat în timp soluții dedicate pentru citirea contoarelor şi facturarea consumurilor, bazate pe produse ale companiei franceze ITRON, lider în soluții software pentru apă, energie termică, gaz, electricitate și produse proprii.

Ca urmare a unui efort de echipă considerabil, specialiștii ELSACO au dezvoltat o soluție integrată de contorizare adresată companiilor de utilități însemnând:
- măsurarea consumurilor
- stocarea datelor citite şi analiza acestora
- management
- facturare.

Succesul companiei pe piața internatională a fost posibil datorită unor contracte cu importante companii românești care au dus la implementarea unor soluții de contorizare marca Elsaco: RADET Bucureşti, RAJAC Iaşi, COLTERM Timişoara; RAM Buzău; APA NOVA Bucureşti, etc.

Drumul nu a fost ușor, ELSACO investind progresiv în capacitățile sale tehnice şi organizatorice, ajungând astăzi să implementeze proiecte software în țări din Europa și Asia precum : DAR AL RABIEH Medina - Arabia Saudită, Fela Elveţia, Ecoinvest Bosnia, Feneks Serbia, Manas Turcia, Kinetic, QIT Qatar, IBL Mauritius, Power Flow Engineering Dubai EAU, V&V Int’l Serbia.

Specialiștii ELSACO implementează cu succes un sistem software de citire a contoarelor de apă şi climatizare în cadrul proiectului ‘’The Pearl Qatar’’ unde achizitorul este Qatar International Trade cu termen de finalizare, anul 2011. Produsele livrate pentru acest proiect, şi anume echipamentele pentru conectarea în reţea a 30.000 de contoare, softul de citire şi facturare a contoarelor sunt produse de Elsaco. Astfel Elsaco îşi face intrarea pe o piata concurențială puternică, cea a exportului de software demonstrând că poate derula cu profesionalism proiecte de mare calibru şi în afara granițelor țării.

Alte articole din Companii
Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


Brikston


 

Editorial
isar_lucian.jpg
Determinanți ai bulei imobiliare din România
Un editorial de Lucian Isar, publicat pe adevarulfinanciar.ro » Citeste


Analiza
Tiganas_Serban.jpg
Ce să așteptăm de la urbanismul din România?
O analiză realizată de către Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, cu ocazia Conferinței Naționale Urban Concept 2016, de la Predeal

Dezvoltarea localităților și a teritoriului poate fi văzută ca având etape sau cicluri care corespund unor pusee economice și de guvernare și unor contexte geopolitice mai ample. E important să evaluăm la fiecare moment oportun starea și direcția pe care o are dezvoltarea, practicile și tendințele. Am convingerea că toți cei implicați în gestiunea urbană, de la autoritățile de reglementare, practicienii din zona planificării strategice, cei din administrațiile locale și cei care realizează proiecte știu că dezvoltarea urbană poate fi calificată în România mai degrabă ca în general eșuată și nesatisfăcătoare decât reușită. » Citeste
reabilitare

Compania Saptamanii
mangalagiu_iulian.jpg
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă”
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi”, afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. » Citeste


Interviu
sova_dan1.jpg
Dan Şova: "Trei mari constructori sunt interesaţi de Autostrada Transilvania"
Compania care va concesiona Autostrada Comarnic - Braşov va fi selectată în luna septembrie, iar lucrările ar trebui să demareze în luna octombrie a acestui an, a declarat Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, într-un interviu acordat Agerpres. » Citeste

Eveniment
urbanconcept_2016_1.JPG
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter