Protecția datelor în 2020 (și mai departe) – noile tehnologii pentru securitate

Joi, 3 decembrie, comunitatea Global IT Manager, se va reuni în cadrul unui webinar pe teme de protecția datelor și securitate. Răzvan Dobrescu (Country Lead & Channel Sales Manager, FUJITSU) și Sergiu Costin (Regional Sales Manager, South East Europe & Baltics, Commvault), vor analiza noile realități și provocări în utilizarea și protejarea datelor companiilor și cu ce sunt acestea diferite față de cele de până acum. Discuția este organizată cu sprijinul FUJITSU și va fi moderată de Yugo Neumorni, Președinte CIO Council.

Read More

Protecția datelor în 2020 (și mai departe) – noile tehnologii pentru securitate

Aceasta este tema unei noi întâlniri a comunității Global IT Manager, ce va avea loc joi, 3 decembrie. În cadrul webinarului, Răzvan Dobrescu (Country Lead & Channel Sales Manager, FUJITSU) și Sergiu Costin (Regional Sales Manager, South East Europe & Baltics, Commvault), vor analiza noile realități și provocări în utilizarea și protejarea datelor companiilor și cu ce sunt acestea diferite față de cele de până acum. Discuția este organizată cu sprijinul FUJITSU și va fi moderată de Yugo Neumorni, Președinte CIO Council.

Read More

Al treilea pas în renovarea sau construcția acoperișului cu țiglă ceramică TONDACH!

Cel de-al treilea pas pe care trebuie să îl ai în vedere în renovarea sau construcția învelitorii ceramice Tondach este montajul accesoriilor care asigură ventilarea acoperișului ceramic. Ventilarea corespunzătoare are multiple avantaje. Aceasta contribuie, în primul rând, la reducerea temperaturii spațiului de sub acoperiș și previne în același timp acumularea condensului și a vaporilor de apă, lăsând structura șarpantei neafectată odată cu trecerea timpului.

Read More

Drd. Arh. Ionuț Dohotariu, Facultatea de Arhitectură “G.M. Cantacuzino”, Iași: Dezvoltarea empatiei artificiale, următorul nivel în arhitectura adaptivă

Țintă finală a arhitecturii adaptive este generarea spațiilor personalizabile și reconfigurabile, în concordanță cu dorințele utilizatorului; lucrurile vor evolua mult în acest domeniu, odată cu dezvoltarea inteligenței artificiale și, mai nou, a empatiei artificiale, care va permite clădirilor să interacționeze într-un mod mai complex cu utilizatorul. Sunt previziunile expuse de drd. arh. Ionuț Dohotariu, Facultatea de Arhitectură “G.M. Cantacuzino”, Iași, Școala Doctorală de Arhitectură a Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, în cadrul dezbaterii video, organizate de portalul specializat EuroUrbanism.ro, pe 28 octombrie, cu tema “Arhitectură adaptivă și regenerativă – soluții pentru viitor”.

Read More
Loading

Platformă susținută de: