Cel de-al treilea pas pe care trebuie să îl ai în vedere în renovarea sau construcția învelitorii ceramice Tondach este montajul accesoriilor care asigură ventilarea acoperișului ceramic.

Ventilarea corespunzătoare are multiple avantaje. Aceasta contribuie, în primul rând, la reducerea temperaturii spațiului de sub acoperiș și previne în același timp acumularea condensului și a vaporilor de apă, lăsând structura șarpantei neafectată odată cu trecerea timpului.

Pentru a te bucura pe termen lung de beneficiile acoperișului ceramic Tondach trebuie să te asiguri că este realizat cu respectarea reglementărilor tehnice în vigoare privind proiectarea și executarea învelitorilor, a regulilor de montaj și indicațiilor tehnice Tondach, atât în construcția sistemului de învelitoare, cât și în asigurarea sistemului de ventilare a întregii suprafețe acoperite.

Afla în acest VIDEO cum se montează corect accesoriile care asigură ventilarea acoperișului ceramic TONDACH.

Vezi aici Pasul 1 – Substructura învelitorii – recomandări pentru un montaj corect

Vezi aici Pasul 2 – Trasarea învelitorii ceramice TONDACH

Reprezentanții Wienerberger îți stau la dispoziție pentru consultanță tehnică de specialitate, oferită in mod gratuit. Află datele lor de contact AICI.