Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește în luna octombrie la o nouă dezbatere profesională, despre influența tehnologiilor asupra arhitecturii.

Miercuri, 27 Octombrie, orele 17.00 – 18.00, pe platforma ZOOM, moderatorul întâlnirii, Arh. Șerban Țigănaș, Preşedinte – Dico şi Țigănaş birou de proiectare, Decan – Facultatea de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca, îi are ca invitați speciali pe:

Arh. Andreea Ion Cojocaru – CEO & Co-Founder – NUMENA;

George Ivan – Technology Consultant – Fujitsu.

*lista invitaților speciali este în lucru!

Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură, urbanism și domenii conexe, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI.

 

Dezbaterea video „Arhitectura sub influența tehnologiilor” este un eveniment de comunicare profesională și informare al Platformei EuroUrbanism.ro, organizat de Oameni și Companii, cu sprijinul Fujitsu, Wienerberger și Velux, în calitate de Parteneri.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici