Au început înscrierile la cea de a doua ediție online a cursului cu tema CASE PASIVE, în contextul generat de COVID-19, care va avea loc în perioada octombrie-noiembrie 2020 sub licența Passive House Institute (PHI).

Conform regulilor impuse de Passive House Institute, atât cursul online cât și examenul permit un număr de doar 15 participanți, iar în acest moment sunt 10 locuri disponibile. Locul se consideră ocupat doar după completarea formularului de înscrierea și trimiterea dovezii achitării taxei de participare împreună cu un scan al buletinului participantului, conform anunțului de pe website-ul OAR, la adresa roxana.patrulescu@oar.archi.

Calendarul cursului, formularul de înscriere și detaliile referitoare la ocuparea unui loc la curs și/sau curs și examen le găsiți aici: https://www.oar.archi/actualitate/lansam-a-doua-editie-online-a-cursului-cu-tema-case-pasive.

Informații generale despre conținutul cursului organizat de OAR sub licența Passive House Institute găsiți aici: https://www.oar.archi/exercitarea-profesiei/curs-case-pasive.