Cristian China Birta (Chinezu) este invitatul special al întâlnirii comunității MarketingManager.ro din luna martie. Marți, 23 martie, începând cu ora 4.30pm, Chinezu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din digitalul românesc, va răspunde la întrebarea “Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?”. În plus, aflăm despre cum se aleg influencerii, ce să le cerem, cât costă și cum analizăm rezultatele campaniei. Într-o perioadă în care social media reprezintă principalul punct de promovare, o campanie de marketing în colaborare cu un influencer poate aduce  beneficii pentru brand sau afacere.

Pentru mai multe informații despre eveniment și înscriere, accesați acest link.

Comunitatea MarketingManager.ro numără peste 1.000 specialiști MarCom, care sunt abonați la newsletterul săptămânal www.MarketingManager.ro sau participă la evenimentele comunității. Pe 23 martie va fi cea de a 17-a  întâlnire a comunității.

MarketingManager.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.