Nu uita, perioada de înscriere a proiectelor pentru competiția Concept Terca – Apel de idei se încheie pe 16 mai.

Arhitecții și designerii de interior sunt invitați să participe la apel cu un concept creativ de locuință TERCA. Provocarea este de a formula o soluție arhitecturală, care să evidențieze felul în care textura de cărămidă aparentă poate susține echilibrul interior prin frumos, eleganță, rafinament și sensibilitate, creând o atmosferă din care să transpară sentimente precum apartenența, confortul, stabilitatea și familiaritatea.

Sunt încurajate propunerile de amenajare pe spații reale / lucrări în curs; în cazul în care acest lucru nu este posibil, participanții pot alege un plan de locuință a unui proiect de portofoliu, la liberă alegere.

Participanții se pot înscrie la concurs completând formularul de înscriere AICI. Proiectele înscrise pot câștiga premii importante:

  • Marele premiu 3.000 euro
  • Locul ll 1.500 euro
  • Locul lll 1.000 euro
  • Două mențiuni speciale în valoare de 500 euro fiecare

TERCA, brandul Wienerberger de cărămidă aparentă și placaj ceramic lansează arhitecților și designerilor români invitația de a reflecta asupra calității spațiilor contemporane de locuit, integrând într-un concept de lifestyle transformările aduse de globalizare, digitalizare sau pandemie, într-un spațiu care prioritizează nevoile mai puțin evidente, subtile dar esențiale ale omului.

Toate proiectele vor fi promovate în revistele de specialitate, cu menționarea autorilor, precum și în materialele de comunicare Wienerberger, din dorința de a susține proiectarea românească de arhitectură și amenajări interioare.

Te invităm să aflii AICI mai multe informații despre CONCEPT TERCA – APEL DE IDEI!