Pandemia COVID – 19 a marcat societățile și comportamentul oamenilor din întreaga lume. Am fost forțați să ne schimbăm rutina zilnică și obișnuințele de zeci de ani și ne-am văzut puși cu toții în fața unor noi provocări.

Care sunt însă provocările specialiștilor în arhitectură și urbanism, transformările la care sunt supuse orașele, dar și care sunt soluțiile și măsurile necesare, vom afla miercuri, 29 iulie 2020, începând cu ora 15:30, la Dezbaterea digitală organizată de Oameni și Companii în cadrul platformei EuroUrbanism.ro, cu sprijinul Wienerberger în calitate de Partener.

Printre vorbitorii acestei ediții, moderată de Arh. Eugen Pănescu – Membru al Consiliului Executiv Architects Council of Europe, sunt Conf. Univ. Dr. Habil. Alexandru Petrișor – Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, Arh. Andreea Tănase – Fundația Heritas, Arh. Sorina Brașoveanu – Colegio de Arquitectos de Cataluña.

Participarea la eveniment este gratuită pentru specialiștii în arhitectură și urbanism, dar este necesară înregistrarea prealabilă și confirmarea acesteia de către organizatori. Pentru înregistrare, vă rugăm să accesați formularul.

Mai multe detalii despre eveniment regăsiți în invitația disponibilă AICI.