Noul concept dezvoltat de One United Properties pentru proiectul exclusivist One Verdi Park a primit autorizația de construire. Cele două turnuri ale ansamblului dezvoltat în imediata vecinătate a parcului Verdi vor oferi viitorilor rezidenți un trai cu adevărat la înălțime, pentru că acestea vor fi cele mai inalte turnuri rezidențiale exclusiviste din București. În plus, pe lângă partea de unități rezidențiale, One Verdi Park va include și numeroase facilități precum restaurant, magazine sau market.

Amplasat în zona de nord a Bucureștiului, complexul include două turnuri de 77 de metri înălțime, cu vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei. One Verdi Park se conturează ca un proiect inovator piața imobiliară din Capitală, nu doar prin calitatea tehnologiilor folosite, ci și a design-ului unic, semnat de arhitectul Marius Călin care conduce biroul X Architecture & Engineering.

One Verdi Park continuă conceptele centrate pe ideea de comunitate și va oferi numeroase facilități viitorilor rezidenți. La parter vor fi amplasate un restaurant de top, cu o terasă generoasă, precum și magazine, market, cafenea sau beauty salon, facilități special gândite pentru această locație. Aceste spații sunt integrate într-o plintă urbană – promenadă a tuturor ceremoniilor zilnice: locuire, transporturi, creativitate, servicii, leisure pentru adolescenți, familii tinere, pensionari. În plus, datorită poziționării deosebite,  a teraselor cu deschidere pe toata lățimea living-room-urilor (minimum 4 metri) și dominanța suprafețelor vitrate către etajele superioare, apartamentele vor oferi viitorilor rezidenți vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei.

În plus, proiectul prevede amenajarea de spații verzi în proporție de minumum 30% din suprafața totală a terenului la nivelul solului și a unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leagă cele două blocuri. Această grădină suspendată, plantată cu arbori și arbuști coniferi, foioși și plante cățărătoare, va fi folosită ca loc de întâlnire și joacă de către toate persoanele care vor locui în acest ansamblu. Accesul în complex se va realiza din Strada Barbu Văcărescu, zona exterioară bulevardului va fi tratată ca spațiu pietonal, iar rezidenții vor avea acces facil și la stația de autobuz și tramvai de mare viteză.