Ordinul Arhitecților din România (OAR) anunță că a lansat înscrierile la prima ediție de anul acesta a Cursului cu tema Case Pasive, sub licența Passive House Institute (PHI). Cursul va avea loc în perioada aprilie-mai 2021.

Conform regulilor impuse de PHI, atât cursul online cât și examenul vor avea un număr limitat de 15 participanți. În acest moment sunt 8 locuri disponibile. Locul se consideră ocupat doar după completarea formularului de înscriere și trimiterea dovezii achitării taxei de participare împreună cu o copie foto a buletinului participantului, conform anunțului de pe website-ul OAR, la adresa aura.oancea@oar.archi.

Calendarul cursului, formularul de înscriere și detaliile referitoare la ocuparea unui loc la curs și/sau curs și examen le găsiți la acest link: https://oar.archi/actualitate/oar-va-invita-la-prima-editie-2021-a-cursului-cu-tema-case-pasive.

Informații generale despre conținutul cursului organizat de OAR sub licența PHI găsiți la acest link: https://www.oar.archi/exercitarea-profesiei/curs-case-pasive.