Comunitate a specialiștilor în arhitectură și urbanism

Din 2006, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialiștii implicați în dezvoltarea urbană din România.

În cadrul programului, Oameni si Companii a organizat, până acum, 19 ediții ale Conferinței Urban Concept – evenimente de socializare profesională dedicate comunității, la care au participat peste 1800 de arhitecți publici și privați, urbaniști, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și ai industriilor conexe. Peste 120 de Parteneri business au sprijinit de-a lungul timpului interacțiunile directe organizate în cadrul comunității.

Din aprilie 2020 am dezvoltat platforma digitală dedicată acestei comunități, www.eurourbanism.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru informare asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniu, cât și pentru promovarea proiectelor proprii și a studiilor din industrie.

În contextul pandemic actual, întâlnirile au fost transferate în mediul virtual, desfășurându-se, lunar, dezbateri profesionale și interviuri video, prin intemediul platformei Zoom.

Parteneri profesionali traditionali ai intalnirilor comunitatii: