Curs online OAR – Time and cost management

În acest curs, în cadrul programului Arhitect Antreprenor, vom discuta despre managementul costurilor și al timpului. Vom trece împreună prin metodologia de proiect de management cu privire la aceste două teme. După acest curs veți fi familiarizați cu instrumentele și tehnicile necesare pentru a putea estima cât mai corect munca și costurile aferente unui proiect în condiții de incertitudine.

Evenimentul face parte dintr-o serie mai largă de prelegeri care au ca scop dezvoltarea competențelor antreprenoriale  pentru profesia de arhitect.

Webinarul este gratuit și este organizat pentru arhitecți și arhitecți-stagiari.

Termenul de înscriere este luni 22 iunie, ora 16:00.

Înscrierea se face online la adresa:
https://www.oar-bucuresti.ro/dezvoltare-profesionala/58/

La atelier  se pot înscrie maxim 40 de persoane, care sunt invitate să participe cu întrebări. Evenimentul va fi înregistrat și, ulterior, va fi oferit online arhitecților.

Evenimentul este susținut de ALUMIL România, prin Anuala de Arhitectură București 2020.

Programul ARHITECT ANTREPRENOR, primul de acest fel în mediul de arhitectură din România, a inițiat, prin Anuala de Arhitectură București  și alături de partenerii săi, o platformă de evenimente și ateliere orientate către  dezvoltarea mediului de business și a capacității antreprenoriale pentru profesia de arhitect.

Date

Jun 23 2020
Expired!

Time

3:00 pm - 4:00 pm
Category

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *