Din lista evenimentelor ce se vor desfășura în săptămâna 27 iunie – 3 iulie, EventsOnline.ro a realizat un top al evenimentelor ce au ca temă dezvoltarea urbană:

World Urban Forum (WUF) 2022

Forumul Urban Mondial este cea mai importantă conferință globală privind urbanizarea durabilă, înființată în 2001 de Națiunile Unite, pentru a examina una dintre cele mai presante probleme cu care se confruntă lumea astăzi: urbanizarea rapidă și impactul acesteia asupra comunităților, orașelor, economiilor, schimbărilor climatice și politicilor publice.

Viitorul Orașelor | Cine îl modelează în România?

Calitatea vieții unui oraș rezultă din gradul de interes al tuturor celor implicați în procesul de luare a deciziilor. Însă, la fel de mult contează și felul în care sunt implicați cetățenii. Despre aspectele menționate anterior, despre implicarea societății civile în România, dar și despre exemple de bună practică din afara țării, se va vorbi în cadrul întâlnirii.

CIVITAS Incubation Workshop

Atelierele CIVITAS oferă autorităților locale și părților interesate cunoștințe, instrumente și metode pe care le pot folosi pentru a dezvolta intervenții de mobilitate de succes, care sunt acceptabile, viabile din punct de vedere financiar, posibile din punct de vedere legal și autosusținute pe termen lung. Atelierul are ca scop pregătirea autorităților publice și părților interesate pentru accelerarea trecerii către o mobilitate durabilă.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din arhitectură și urbanism? Abonează-te gratuit aici și îți trimitem periodic un sumar al evenimentelor tale de interes.

Vrei să publici evenimente organizate sau sponsorizate de organizația ta? Fă-ți un cont gratuit aici și trimite-ne evenimentele tale!

EventsOnline.ro este un index al evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platforma pentru ca informațiile să poată ajunge la participanți sau sponsori. Peste 12.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.