Stațiile de lucru FUJITSU CELSIUS sunt construite pentru utilizatorii care folosesc aplicații profesionale solicitante și au nevoie de performanță, securitate a datelor și adaptabilitate. Aceste echipamente sunt destinate celor care vor să facă lucrurile mai repede și să obțină mai mult într-un timp mai scurt. Echipate cu cele mai noi unități de procesare și capacități impresionante de stocare, stațiile FUJITSU CELSIUS oferă niveluri ridicate de performanță, vizualizare și siguranță a datelor.

Gama W Series conține patru variante care acoperă cele mai variate cerințe. FUJITSU CELSIUS W5010 are un design inovativ și a fost creată cu gândul la utilizatorii de CAD, oferindu-le performanță, siguranță și flexibilitate, toate la preț accesibil. Interiorul este simplificat, fără foarte multe cabluri și ușor de accesat pentru înlocuirea componentelor. Stația poate fi integrată cu ușurință în infrastructura existentă a utilizatorului și este ideală pentru design 3D CAD, CAE, multimedia, vizualizare și procese de fabricație. Mai multe detalii despre FUJITSU CELSIUS W5010 puteți accesa pe pagina de produs.

CELSIUS W550 are o durată de viață de cel puțin 36 luni și este ideală pentru editare video, MCAD/electrical CAD sau aplicații de arhitectură, inginerie sau construcții. Stația este cea mai bună din clasa sa și are cel mai scăzut nivel de poluare fonică (18 dB), oferind un mediu de lucru liniștit și eficient. Datorită cardurilor SSD PCIe (Peripheral Component Interconnect Express), capacitatea de stocare este sporită, iar aplicațiile de bază se încarcă foarte repede. Sistemul permite până la 5 unități de stocare, ceea ce înseamnă o capacitate totală a memoriei de până la 27.5TB. Puteți afla mai multe informații despre CELSIUS W550 aici.

Dacă vă doriți performanță, extensibilitate, preț accesibil sau eficiență energetică, dar și un design de tip micro-tower, FUJITSU W580 este opțiunea potrivită. În funcție de configurație, modelul asigură un nivel scăzut de zgomot (18dB). W580 poate fi folosit ca stație de lucru tradițională sau poate servi în retail, prin conectarea la o casă de marcat și la un scanner prin două porturi seriale. Toate informațiile despre performanțele CELSIUS W580 sunt prezentate pe pagina produsului.

 

Suplimentar față de modelul W580, FUJITSU CELSIUS W580+ primul de acest tip din industrie, vine cu un design inovativ și minimalist, fără cabluri și cu access facil al unităților de memorie prin panoul frontal (cold-plug). Consumul de energie este scăzut datorită alimentării la 400W, iar capacitatea de stocare este de până la 28TB. Alte detalii despre acest model sunt disponibile aici.

În România, stațiile de lucru W Series sunt disponibile la distribuitorii Fujitsu: Alef Distribution, Ingram Micro Distribution sau Lasting System.

Lista locațiilor de unde puteți achiziționa produsele Fujitsu este disponibilă aici.