Optimizarea CELSIUS M7010 pentru a face față provocărilor profesionale și tehnice curente, transformându-l în stația de lucru ideală pentru desktop, pentru zona de inginerie asistată de computer, precum și aplicațiile media și de divertisment solicitante, este noua realizare Fujitsu.

Reprezentanții companiei au explicat saltul tehnologic cu care se mândresc, enumerând caracteristicile  și beneficiile noului sistem: integrare ușoară în infrastructura existentă a clienților, spectru de performanță datorită unei game largi de caracteristici de calitate profesională, experiență VR  complet captivantă și în timp real, cu  latență scăzută și cu un frame rate ridicat.

CELSIUS M7010 este alegerea potrivită pentru industriile de producție sau construcții, aplicațiile de inginerie asistată de computer (CAD) permițând realizarea de desene 2D și 3D ale unor componente, obiecte sau produse. Pentru acestea, CELSIUS M7010 are certificări pentru Autodesk (AutoCAD, Inventor), Dassault Systèmes (CATIA, 3DEXCITE, DeltaGen, SOLIDWORKS), Siemens PLM (NX, Teamcenter), PTC (Creo Parametric).

Aplicații precum CAE, SIM (Computer Aided Engineering Simulation) fac posibilă realizarea de simulări 2D și 3D pentru construcțiile de clădiri civile, industriale și de infrastructură. Certificările pentru acestea includ Autodesk (AutoCAD, Revit), AVEVA, Bentley (Microstation), Hexagon (Geosystems, Metrology), Nemetschek (Allplan), Trimble (Sketchup Pro, Tekla BIMsight).

În ce privește partea de media și divertisment, stația permite crearea de conținut video, animații, editare foto, design și redări fotorealiste. Utilizatorii au la dispoziție Adobe (Premiere Pro, After Effects, Photoshop), Autodesk (Maya, 3ds Max, VRED), Avid (Media Composer), Chaos Group (V-Ray), Dassault Systèmes (ICEM Surf Design).

Din punct de vedere al securității, CELSIUS M7010 vine cu o serie de caracteristici inovatoare: încuietoare de securitate opțională (ușă laterală și acces frontal), senzor pentru detecția intruziunii, integrat în sursa de alimentare, tastatură USB cu PalmSecure ™ integrat.

Accesorii de standarde înalte

Tastatura KB950 Phone este una USB, modernă și subțire, cu caracteristici integrate, precum Skype for business. Acest dispozitiv extern, de mare viteză, este modul perfect de a gestiona apelurile primite și trimise, chiar și atunci când sistemul este blocat. Trei taste suplimentare facilitează acceptarea și terminarea apelurilor și dezactivarea sunetului microfonului, în timpul unui apel. Apelarea simplă a numărului este asigurată cu numpad-ul. Afișajul integrat de 61 x 12 mm afișează ora și data, starea utilizatorului și datele apelurilor primite, sub forma numărului de apel și a ID-ului apelantului.

Utilizarea mouse-ului SpaceMouse™ Pro 3D pentru a naviga prin modele sau medii 3D, este simplă. O ușoară mișcare a capacului controlerului oferă un control ușor și precis. SpaceMouse™ Pro este un companion pentru mouse-ul tradițional și este operat cu mâna liberă. Mâna tradițională a mouse-ului este liberă să selecteze, să creeze și să editeze.

Mai multe informații despre acest sistem optimizat pentru CAD high-end, CAE și aplicații media & entertainment sunt disponibile pe pagina de prezentare a produsului.

În România, stația de lucru CELSIUS M7010 este disponibilă la distribuitorii Fujitsu: Alef Distribution, Ingram Micro Distribution sau Lasting System.

Lista locațiilor de unde puteți achiziționa produsele Fujitsu este disponibilă aici.