La începutul anului 2021, Fujitsu a anunțat lansarea unor noi modele de echipamente adaptate pentru ceea ce înseamnă în prezent normal. Fujitsu LIFEBOOK U9311/U9311X este o gamă de notebook-uri subțiri, puternice și durabile, cu o greutate ce începe de la 885 grame, și este ideală pentru un manager care are nevoie să țină pasul cu tendințele actuale.

Proiectat în timpul pandemiei, LIFEBOOK U9311X este rabatabil 360 -se pliază într-o tabletă cu un ecran tactil generos de 13.3 inch-, folosește Windows 10 Professional și dispune de o tastatură de dimensiuni mari. Pentru cea mai bună conectivitate, datele mobile 5G ajung în modelul U9311, păstrând în același timp port-ul LAN, la dimensiuni complete, având posibilitatea de a fi pliat și ascuns.

Pentru ambele modele, bateria rezistă pentru utilizare pe tot parcursul zilei, evitându-se astfel necesitatea de a transporta un încărcător. În plus, noile modele folosesc standard încărcarea USB-C Thunderbolt 4.

O cameră HD încorporată, orientată spre față, asigură imagini clare, dar poate fi și închisă cu un obturator. Sunetul este net îmbunătățit datorită unei tehnologii patentate, creată special pentru difuzoarele mici, de corecție a răspunsului la frecvență și impuls.

Securitatea a fost păstrată și pentru această nouă gamă de produse: Windows Hello pentru autentificare rapidă, dar și PalmSecure, fără contact, pentru autentificare biometrică, tehnologie care oferă cel mai înalt grad de securitate comparativ cu orice altă autentificare biometrică integrată. În plus, U9311 și U9311X beneficiază de Intel Hardware Shield, care oferă cea mai cuprinzătoare securitate bazată pe hardware, inclusiv pentru sistemul de operare, aplicații și date, și asigură, totodată, detectarea avansată a amenințărilor.

Puteți obține mai multe informații despre noile modele LIFEBOOK: U9311 și U9311X.

În România, produsele și soluțiile Fujitsu sunt disponibile la distribuitorii Fujitsu: Alef Distribution, Ingram Micro Distribution sau Lasting System.

Lista locațiilor de unde puteți achiziționa produsele Fujitsu este disponibilă aici.