Impact Developer & Contractor a câștigat două distincții la secțiunea Property Development și una la secțiunea Architecture, pe regiunea europeană, în cadrul prestigioasei competiții International Property Awards 2020 – 2021. Premiile obținute sunt: 5 Star Award – Best Developer Website Romania pentru site-ul www.impactsa.ro, Residential Development Romania Award pentru Boreal Plus Constanța și Architecture Multiple Residence Romania Award pentru Luxuria Residence. Anul acesta, International Property Awards a organizat Gala Red Carpet în mediul online, pe data de 11 decembrie 2020.

Fondată în urmă cu peste 25 ani, în Marea Britanie, International Property Awards este cea mai cunoscută competiție din lume dedicată excelenței în dezvoltarea imobiliară, arhitectură și amenajări interioare, în sectoarele rezidențial și comercial. Competiția se desfășoară în 9 regiuni care acoperă Africa, Asia – Pacific, Arabia, Canada, Caraibe, America Centrală și de Sud, Europa, Marea Britanie și SUA, iar câștigătorii de top intră în competiția internațională.

Site-ul Impact – www.impactsa.ro a obținut 5 Star Award și este finalist în Competiția Europeană. Criteriile de jurizare la secțiunea Property Development – website au fost: design-ul și adaptabilitatea de afișare la diferite tipologii de device-uri și rezoluții, opțiunea bilingvă, interactivitatea, accesibilitatea, lizibilitatea, viteza de încărcare, facilitatea în navigare, elementele vizuale descriptive, structurarea informațiilor în funcție de obiectivul companiei, calitatea și relevanța informațiilor, interconectarea cu alte platforme de comunicare.

„Premiile acordate companiei reprezintă o recunoaștere a eforturilor noastre susținute de a ridica standardul de calitate pe piața imobiliară din România și de a deveni un punct de referință pentru sustenabilitate, calitate, inovație și succes. Avem un portofoliu de proiecte de succes, prin care dorim să avem un impact pozitiv în viețile oamenilor, punând accent pe calitatea locuirii și sustenabilitate. Într-o perioadă dificilă ca cea pe care o trăim acum, continuăm dezvoltarea de proiecte noi de anvergură în București și în alte mari orașe ale țării și suntem motivați să devenim și mai buni atât datorită aprecierilor din partea clienților, cât și datorită recunoașterilor internaționale primite în acest an”, a declarat Gheorghe Iaciu, acționar majoritar al Impact Developer & Contractor.

La categoria Property Development, Ansamblul Boreal Plus din Constanța a fost premiat cu titlul  Residential Development Award – regiunea europeană. Demarat anul acesta, Boreal Plus își propune să ofere un standard de locuire superior, prin facilități integrate, dotări și finisaje premium, având avantajul poziționării în zona de nord a orașului, la doar 15 minute de plajă, centru și autostradă. Construcția respectă standardele de sustenabilitate adoptate de Impact în cadrul ansamblurilor dezvoltate în Capitală, folosind materiale atent selectate şi soluţii eficiente energetic. Termenul estimat de livrare a întregului proiect este anul 2024.

Ansamblul premium Luxuria Residence a primit distincția  Architecture Multiple Residence – Romania Award la categoria Architecture, pe regiunea europeană. Luxuria este un concept de locuire inovator pe piața românească, fiind primul proiect rezidențial cu certificare BREEAM Excellent, care atestă standardele internaționale de sustenabilitate și eficiență energetică implementate. Proiectul se află în ultima fază a lucrărilor și va fi livrat în totalitate în prima jumătate a anului 2021.

Principalele criterii de selecție luate în considerare pentru distincțiile acordate proiectelor rezidențiale Impact au fost conceptul, locația, arhitectura și designul, inovația, soluțiile sustenabile utilizate, măsurile de securitate și marketingul integrat.