Dezbaterea video EuroUrbanism.ro este un eveniment de comunicare profesională și informare organizat de Oameni și Companii cu sprijinul Wienerberger  în calitate de Parteneri. Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură și urbanism cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la acest eveniment, prin completarea formularului de mai jos, veti primi un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi tot pe email detaliile de acces la dezbatere, iar dacă ați completat și numărul dvs. de telefon, veți primi un sms de reamintire în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi dând CLICK AICI.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la Dezbaterea video EuroUrbanism.ro, vă rugăm completați formularul de mai jos:

 

Înscrierile s-au închis!