Dezbaterea video Tehnologii care modelează viitorul arhitecturii” este un eveniment de comunicare profesională și informare al Platformei EuroUrbanism.ro, organizat de Oameni și Companii cu sprijinul Wienerberger  în calitate de Partener. Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură și urbanism cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la acest eveniment, prin completarea formularului de mai jos, veti primi un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi tot pe email detaliile de acces la dezbatere, iar, dacă ați completat și numărul dvs. de telefon, veți primi un sms de reamintire în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi dând CLICK AICI.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la Dezbaterea video EuroUrbanism.ro, vă rugăm completați formularul de mai jos:

 

Vă rugăm să aveți în vedere că este un eveniment profesional, iar participarea este gratuită doar pentru arhitecți și urbaniști.
Completarea acestui câmp este opțională. Dacă ne veți furniza numărul de telefon în cadrul acestui formular, acesta va reprezenta acordul dumneavoastră dat către Oameni și Companii SRL pentru a utiliza acest număr în scopul de a comunica în legătură cu organizarea participării dumneavoastră la evenimentele sau la activitățile pentru care v-am transmis invitații, inclusiv atenționare prin sms sau WhatsApp privind apropierea evenimentului.
Abonarea la newsletter reprezintă acordul dumneavoastră de a primi din partea OAMENI ȘI COMPANII SRL, având cod unic de identificare 13611073, comunicări profesionale și comerciale conținute în newsletter în legătură cu activitățile și aspectele de interes pentru comunitatea digitală EuroUrbanism. Prin intermediul newsletter-ului primiți periodic, gratuit, rezumate relevante ale materialelor publicate pe platforma digitală EuroUrbanism (inclusiv materiale furnizate de către alți parteneri sau sponsori ai platformei), informații despre evenimente sau programe derulate de noi sau împreună cu noi. Totodată puteți primi rapoartele noastre speciale, respectiv invitații la diverse evenimente și activități organizate de Oameni și Companii sau la care Oameni și Companii este partener. Aveți în permanență, în mod gratuit și facil, posibilitatea de a renunța la primirea acestor comunicări conținute în newsletter, fie prin transmiterea unei solicitări scrise către noi la datele de contact din Nota de informare privind prelucrarea datelor personale, fie cu ocazia fiecărui mesaj primit de la noi care conține posibilitatea de renunțare/dezabonare. Important! După ce vă dați acordul de Abonare la Newsletterul EuroUrbanism, veți primi pe adresa cu care v-ați înregistrat mai sus un email cu un link de confirmare. Vă rugăm să urmăriți acest email (inclusiv în folderele Spam, Junk sau Promoții) și să confirmați utilizând linkul respectiv, pentru a finaliza cu succes abonarea.