Dezbaterea video „Planificarea spațială pentru accesibilitate, cooperare și sustenabilitate” este un eveniment de comunicare profesională și informare al Platformei EuroUrbanism.ro, organizat de Oameni și Companii cu sprijinul Wienerberger și Velux, în calitate de Parteneri, ce va avea loc miercuri, 23 iunie 2021, între orele 18.00-19.30. Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură, urbanism și domenii conexe, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la acest eveniment, prin completarea formularului de mai jos, veti primi un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi tot pe email detaliile de acces la dezbatere, iar, dacă ați completat și numărul dvs. de telefon, veți primi un sms de reamintire în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi dând CLICK AICI.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la Dezbaterea video EuroUrbanism.ro, vă rugăm completați formularul de mai jos: