Dell Technologies, lider global în soluții tehnologice, lansează noile modele din seriile Precision, considerate cele mai puternice stații de lucru din lume*. Revoluționare prin capacitatea unică de a gestiona și procesa volume mari de date, Dell Precision reprezintă investiția ideală pentru companiile care vor să rămână competitive într-un mediu de business puternic digitalizat, în care datele sunt o resursă inepuizabilă, care vine în volume din ce în ce mai mari.

Cum ajută seriile Precision arhitecții, respectiv creatorii de conținut?

Specificațiile tehnice ale dispozitivelor din aceste serii sunt impresionate. Pe langă capacitatea de a procesa date mult mai repede și mai multe, modelele Precision vin echipate cu elemente performante, rezistente, făcute din materiale durabile.

Oferă perfomanță mai mare. Aceasta este oferită de procesorul Intel® Xeon® E-2176M, 32 GB RAM și un GPU discret Quadro P600 în cazul laptopului Precision 3530. Mai mult decât atât, dispozitivul sfidează limitele rezistenței, care este, de obicei, pusă în dificultate de puterea ridicată. Astfel, acesta rezistă aproximativ 9h la o încărcare.

Sunt cele mai puternice stații de lucru. Dell Precision 7730 este cea mai mare și puternică stație de lucru din noul arsenal Precision, cu un display 4K de 17’’, componente extrem de performante și elemente din fibră de carbon, pentru a rezista în medii ostile.

Îmbină perfect puterea și design-ul. Combinația dintre puterea și designul termic cu primul GPU de urmărire a radiațiilor, din lume, conferă arhitecțior capacitatea de a aborda cu ușurință sarcinile de proiectare intensivă și vizualizare.

 

Află mai multe despre ele, direct de la specialiștii Dell Technologies!

Dell Precision, alături de alte produse și servicii care însoțesc stațiile de lucru, sunt complet echipate pentru a face față cerințelor tehnice din ce în ce mai mari, într-o lume în care nevoile profesionale ale clienților sunt în continuă creștere, iar big data devin o resursă inepuizabilă.

Cum îți poate oferi Precision cel mai bun sprijin pentru a-ți duce afacerea la nivelul urmator? Află de la specialiști, participând miercuri, 8 Iulie 2020, începând cu ora 11:00, la webinarul oferit de către Dell Technologies, în parteneriat cu Intel.

Înregistrează-te aici!

 

*IDC Quarterly Workstation Tracker, Q2 CY2019