Wienerberger lansează în România o nouă categorie de produse, destinată fațadei locuințelor, dar și pentru amenajări interioare.

Cărămida aparentă și placajul ceramic klinker Terca sunt produsele ideale pentru decorarea cu personalitate a casei tale, fie că vorbim de exterior sau de interior. Cărămizile de fațadă și placajul ceramic klinker, atât pentru exterior cât și pentru interior, sunt răspunsul la nevoile arhitecturale moderne, de aceea unele dintre ele prezintă modele de figuri geometrice sau imită elemente naturale, precum scoarța de copac.

Datorită lutului atent selecționat și a metodelor moderne de producție, există o mare varietate de nuanțe și tonuri: de la cele maro și roșii, care sunt calde și tradiționale, până la cele luminoase de alb, bej, galben și terminându-se cu nuanțe moderne de gri sau antracit.

Mai mult decât atât, în cadrul colecțiilor de cărămizi de fațadă și de interior Terca se află și cele realizate manual, unde fiecare cărămidă este unică, oferind opțiuni nelimitate de proiectare și aranjament.

Pentru toate colecțiile de cărămidă aparentă Terca, accesează link-ul de mai jos:

https://www.terca.ro/Colectii_Terca.html