Lumea evenimentelor business și profesionale este extrem de dinamică: văd în fiecare zi pe eventsonline.ro cum se adaugă zeci de evenimente și este extrem de util pentru mine ca manager să am acces la astfel de informații. Navighez pe domenii, mă uit mai ales la organizatori și la potențiali parteneri pentru noi. Chiar aveam nevoie de o platformă cum este eventsonline.ro.” spune Lavinia Popescu, director comercial la Backstage Production, lider pe piața de servicii integrate pentru evenimente de mari dimensiuni.

EventsOnline.ro, platforma de promovare a evenimentelor business și profesionale dezvoltată de Oameni și Companii, a trecut deja de 1.700 evenimente listate.

Intră acum pe EventsOnline.ro și vezi ce evenimente se organizează în domeniul tău, ce teme au și ce invitați participă!

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.