”Lemnul în arhitectură și construcții sustenabile” – O nouă întâlnire a Coaliției pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării

„Lemnul în arhitectură și construcții sustenabile” – o nouă întâlnire a Coaliției pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării

Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării se întâlnește online, pentru o discuție despre utilizarea lemnului în arhitectură și construcții sustenabile.

Marți, 14 septembrie, orele 11.00 – 12.30, pe Platforma ZOOM, moderatorul întâlnirii, Constantin Rudnițchi – Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe Cătălin Tobescu – Director general Fordaq și Director executiv al Asociației Industriei Lemnului – Prolemn, Prof. Dr. Arh. Rodica Manon Crișan – Profesor de Construcții și reabilitarea clădirilor, Conducător de doctorat în domeniul arhitectură la UAUIM, Ing. Marius Șoflete – Inginer constructor și proiectant specializat de case pasive, Manager inginerie creativă, Trainer atașat OAR pe cursuri de case pasive și eficiență energetică aplicată în construcții, Videoblogger, Reprezentant FPSC.

Participarea la eveniment este gratuită, prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI!

Webinar marca CLCC

Evenimentul este organizat de CLCC, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.