“Piața de ferestre de mansardă a avut un start foarte bun în exercițiul financiar precedent, care s-a menținut pe parcursul celor 12 luni din 2020”, afirmă Noemi Ritea, manager general al reprezentanței locale VELUX, într-un interviu acordat portalului Fereastra.ro

Potrivit acesteia, tendința a fost susținută, pe de o parte, de proiectele începute în 2019 care au trebuit finalizate și, de pe altă parte, de acel moment în care oamenii au conștientizat cât de important este să locuiască într-o casă confortabilă. “Lucrul de acasă a însemnat pentru mulți beneficiari amenajarea unui birou, separat de restul casei, unde să aibă liniștea și intimitatea necesare. Astfel, unii dintre ei au descoperit că mansarda poate fi acest loc potrivit și plin de lumină naturală, de unde se poate lucra în timpul zilei”, spune Noemi Ritea.

VELUX are o serie de noutăți care îi consolidează poziția de lider inovator al pieței pe care activează. Fereastra de mansardă VELUX GGLS 3 în 1 este un astfel de produs, compus dintr-o combinație de trei ferestre într-un singur cadru, cu multiple beneficii pentru utilizatori. Modelul are o suprafață vitrată neîntreruptă de capriori, iar profile de cadru sunt extrem de subțiri, astfel încât permit accesul în mansardă al unei cantități mai mari de lumină naturală. Astfel, încăperea capătă un plus de eleganță, iar priveliștea spre exterior este și ea mai amplă. În final, proprietarii primesc trei ferestre la prețul cu care, în mod normal, ar fi achiziționat doar două astfel de produse.

 

Citiți interviul integral pe portalul Fereastra.ro