Pentru al 4-lea an, BIMcon aduce experți din lumea tehnologiilor și standardelor în construcții, la curent cu cele mai recente noutăți și procese implementate la nivel global. Se va discuta despre openBIM, Industry 4.0 și Digital Twins cu specialiști din domeniul IT, pentru un blend de inovație și high-tech în sectorul construcțiilor. Se vor prezenta și proiecte pilot de succes pentru a inspira noi aventuri BIM. Nu în ultimul rând, se vor lansa în premieră certificări Profesionale BuildingSMART nu doar în România, ci în regiunea balcanică, pentru a susține educațional transformarea digitală a industriei.

Evenimentul va avea loc în perioada 27-28 Octombrie 2022, fiind primul an în format SUMMIT – și primul care se va desfășura pe parcursul a 2 zile, cu foarte multe premiere: openBIM AWARDS, IFC workshops, mese rotunde pe formatul buildingSMART Rooms, culminând cu prima GALĂ openBIM, o seară de finedining & wine cu proiecte openBIM premiante.

Participanții primesc 1 bilet full acces pentru ambele zile, câștigătorii primesc 2 bilete full acces pentru ambele zile, un trofeu openBIM si diplomă semnată de onorabilul juriu format din experți openBIM consacrați. 

Regulamentul de înscriere poate fi accesat aici: https://bimcon.bimtech.ro/pages/openbim-awards-2022 .

Informații suplimentare: BIMcon2022_Brochure_ro_rev1.

Înregistrare: bimcon.bimtech.ro