Dincolo de impactul asupra resurselor financiare, impactul asupra calității vieții este cel mai important element de avut în vedere atunci când alegem materialele de construcție, acestea fiind decisive pentru confortul ulterior în locuință.

Porotherm, brandul Wienerberger pentru zidărie ceramică își extinde portofoliul prin lansarea noului buiandrug Porotherm A12 Termo, care îmbunătățește perspectiva asupra construcțiilor rapide, superioare din punct de vedere termic și inovative.

Buiandrugii Porotherm A12 Termo se dispun la partea superioară a golurilor prevăzute în zidărie pentru ferestre și uși și au rol de susținere a porțiunii de zidărie sau a suprabetonării armate de deasupra acestora. Aceste elemente pot fi utilizate atât la pereți exteriori cât și la pereți interiori, pentru construcția de clădiri noi sau la lucrări de renovare, recompartimentare sau mansardare.

Prin lansarea noului produs, Porotherm introduce factorul termic în realizarea accesoriilor cu rol structural din gama Porotherm Complet. Astfel, Buiandrugul Porotherm A12 Termo combină proprietățile termoizolante și creșterea rezistenței construcției și are numeroase avantaje:

  • Cu 78% mai bun izolator termic comparativ cu un buiandrug din beton monolit de dimensiuni similare.
  • Strat de termoizolație încorporat
  • Execuție ultrarapidă
  • Rezistență mecanică ridicată, similar cu a buiandrugului Porotherm A12
  • Unic în România

Descoperă AICI portofoliul Porotherm Sistem complet de zidărie ceramică 2021 și află mai multe informații despre noul buiandrug Porotherm A12 Termo.

Specialiștii Wienerberger îți stau la dispoziție pentru consultanță personalizată și detalii suplimentare. Vezi datele de contact ale reprezentantului din zona ta.