Acum 20 ani, în perioada 14 – 16 iulie 2001, a avut loc la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București Conferința Națională de constituire a Ordinului Arhitecților din România. La conferință au participat în jur de 900 de  arhitecți din București și din țară. Trei luni mai târziu, luni 08 octombrie 2001, a avut loc în Sala Frescelor din cadrul UAUIM Conferința de constituire a Filialei Teritoriale București a  Ordinului Arhitecților din România la care au participat 340 de arhitecți bucureșteni.

Toate evenimentele pe care le Filiala București le va organiza în acest an sunt dedicate celor 20 de ani de OAR. Alături de OAR Național vom dezvolta o serie de acțiuni dedicate acestor momente.

Ca și în anii trecuți, acțiunile OAR București sunt grupate pe trei axe: Arhitect Forum, București Forum și Comunicare OAR București. Fiecare axa conține mai multe programe care cuprind un număr de acțiuni și activități ale Filialei orientate către trei domenii prioritare: arhitect și exercitarea profesiei, oraș și calitatea arhitecturii, comunicare.

 

 

www.oar-bucuresti.ro