Pergolele bioclimatice de la ALUMIL îmbogățesc utilizarea unei clădiri, extinzând-o în mediul exterior. Modelele bioclimatice MYKONOS, SANTORINI și ITHACA oferă tipologii de pergole complet automatizate, asigurând pe lângă o umbrire controlată, o protecție eficientă contra ploii și ventilație naturală. În plus, prin echipamentele suplimentare – senzori de condiții meteo, iluminare LED, sisteme de încălzire, ecrane de umbrire verticală sau obloane din aluminiu –  cresc confortul și funcționalitatea, asigurând condiții de viață de înaltă calitate. 

SMARTIA PG120P MYKONOS – Sistem de pergole cu lamele motorizate pentru reglarea umbririi solare si protectie la ploaie, ideale pentru a transforma un spatiu deschis intr-un loc placut si confortabil. MYKONOS cuprinde tehnologia bioclimatica si garanteaza conditii de viata controlate, oferind structuri minimaliste si elegante de pana la 6,2 x 4,5 m si rezista pana la 300 kg/m2 de zapada.

SMARTIA PG160P Santorini, un sistem pentru pergole bioclimatice deosebite, se caracterizează prin durabilitatea ridicată și inovațiile pe care le incorporează, oferind soluții ideale de umbrire. Este probabil singurul sistem de pergolă care poate acoperi, în tipologii independente (fără montare pe perete), o suprafață de până la 50 m2 cu doar patru coloane. Suprafața acoperită posibilă poate fi chiar dublată adăugând numai două coloane adiționale (adică 100 m2 cu doar 6 coloane), fără a afecta designul elegant și minimalist al pergolei.

Lamelele rotative reglabile pentru umbrire și protecție împotriva condițiilor meteo nefavorabile, precum și multitudinea echipamentelor disponibile, reflectă conceptul bioclimatic al sistemului și garantează condiții de viață excelente pe tot parcursul anului.

SMARTIA PG115P Ithaca – sistemul este ideal pentru realizarea pergolelor de dimensiuni medii, formate dintr-un singur modul, care transformă spațiul exterior într-o experiență de viață confortabilă.  Lamelele rotative creează o structură robustă si ajustabilă pentru umbrire, protejând împotriva radiațiilor solare, oferind opțiunea de ajustare a luminozității și permițând ventilația naturală. Dintre avantajele sistemului amintim instalarea ușoară datorită designului modular, niveluri ridicate de etanșeitate la apă și un sistem de drenaj eficient și posibilitatea realizării de construcții formate dintr-un singur modul cu dimensiuni de până la 3,0 m înălțime, 4,0 m lățime și 5,0 m lungime.

Toate soluțiile de mai sus oferă multiple opțiuni pentru utilizarea cât mai eficientă a spațiilor în aer liber, asigurând momente unice și relaxante.

 

 

www.alumil.com
showroom@alumil.ro