Tehnologia în industria materialelor de construcție avansează cu pași repezi, însă tendințele în design exterior pledează în continuare pentru întoarcerea la natură prin materialele pe care le utilizăm și pe echilibrul dintre inovație și natură, la care se are în vedere și personalitatea beneficiarului.

Un spațiu exterior precum grădina sau terasa casei este visul oricui, mai ales al celor care locuiesc în apartamente localizate în aglomerările urbane. Specialiștii Semmelrock Stein+Design au pregătit o serie de sfaturi care își propun să scoată din anonimat orice spațiu exterior, transformându-l într-un spațiu destinat relaxării și intimității.

LESS IS MORE

Acesta este principiul de bază în tendințele actuale de amenajare a grădinii. Dacă îți dorești să obții un design rafinat, asigură-te că integrezi cât mai puține elemente, combinând în același timp texturi și culori care oferă armonie spațiului exterior.

CREEAZĂ O ATMOSFERĂ DE VACANȚĂ

Atunci când plecăm în vacanță suntem, cu siguranță, relaxați și ne bucurăm din plin de timpul nostru. Ce-ar fi dacă ai reuși să păstrezi relaxarea specifică vacanțelor pe tot parcursul anului? Cu amenajarea potrivită, acest lucru este mai ușor decât îți imaginezi.

DELIMITEAZĂ ZONELE DE INTERES

Poti începe prin a stabili care sunt activitățile pe care le desfășori în grădină. Dacă plănuiești să o amenajezi pentru a lua masa, creează o zona unde vei integra masa și scaunele, sau chiar zona de gătit. Dacă îți dorești să petreci timp pentru socializare sau relaxare, grădina poate fi locul ideal pentru o sufragerie în aer liber. Îți recomandăm gama Umbriano din portofoliul Semmelrock Stein+Design care te va ajuta să îți extinzi livingul în aer liber și… să te bucuri de confort.

UMBRIANO se caracterizează printr-o versatilitate extraordinară și adaptabilitate în orice design, fiind disponibil atât în varianta de pavaj, cât și dale într-o multitudine de culori și dimensiuni. Se poate spune că este unul dintre produsele vedetă ale portofoliului Semmelrock Stein+Design, fiint popular în toată lumea de mulți ani. Dalele cu grosimea de cinci centimetri sunt potrivite pentru zonele pietonale, iar sistemul de pavaj în format mare de 75 x 50 x 8 centimetri suportă încărcături mari de trafic auto.

Suprafața deosebită cu granulație fină Umbriano, marginile fără cant și aspectul de marmură tăiată drept fac din acest pavaj opțiunea perfectă atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru amenajarea spațiilor publice. Toate aceste argumente îl transformă în preferatul designerilor de exterior pentru amenajarea zonele de intrare, trotuarelor, piețelor publice și grădinilor private cu aspect unic.

TEXTURI, TEXTURI, TEXTURI

Integrarea cât mai multor texturi în design este un element esențial ce adaugă personalitate și o notă distinctă grădinii. Poți obține acest lucru combinând pavajul din beton cu o varietate de textură precum lemnul sau metalul. Te poți folosi de perne colorate și chiar pături groase pentru serile mai răcoroase de vară.

CÂT MAI MULT VERDE

Plantele sunt modalitatea ideală de a te bucura de natură în grădină. Florile și plantele voluminoase nu adaugă doar culoare, ci pot forma elemente de delimitare, care oferă intimitate.

Acestea sunt doar câteva principii pe care designerii de exterior le consideră a fi relevante pentru decorarea grădinii sau a terasei, indiferent de trendurile trecătoare. Sperăm că te vor ajuta să îți transformi grădina într-un spațiu funcțional, integrând o notă personală în orice element. Specialiștii Semmelrock îți stau la dispoziție permanent cu sfaturi și consultanță personalizată pentru obținerea unei grădini așa cum ai visat.

Portofoliul de produse Semmelrock oferă numeroase soluții pentru un design exterior remarcabil! Fii inspirat și pregătit să îți transformi proiectele în realitate cu produsele Semmelrock Stein+Design.