Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială București va lansa, cu ocazia împlinirii celor 20 ani de la înființarea OAR, un program de podcast pe youtube.

Podcastul va cuprinde interviuri despre primele momente ale formării OAR, prin care se vor explica și se vor sintetiza principalele materiale și documente ce stau la baza profesiei de arhitect, istorii ale organizării filialelor, dar și probleme diverse de interes imediat pentru arhitecți.

Acest podcast se va desfășura pe tot parcursul anului 2021 și va răspunde nevoilor de comunicare ale arhitecților asupra temelor privind activitatea organizației, asigurarea calității arhitecturii și a exercitării profesiei de arhitect.

Arh. Emil Ivănescu, Președinte OAR București menționeză pe site-ul OAR București faptul că toate evenimentele pe care Filiala București le va organiza în acest an sunt dedicate aniversării celor 20 de ani de OAR: ”Alături de OAR Național vom dezvolta o serie de acțiuni dedicate acestor momente.”

Pentru noutăți privind lansarea podcastului, cei interesați să urmărească programul online pregătit de OAR București, sunt invitați să urmărească paginile de Facebook și Instagram