Află tot ce trebuie să știi despre materialele de zidărie ceramice din noua ediție a catalogului de produse Porotherm – Sistem complet de zidărie ceramică 2021!

Pe parcursul a celor peste 20 de ani de activitate a brandului Porotherm pe piața din România, catalogul lansat anual a devenit un instrument esențial în activitatea industriei de construcții locale.

Noua ediție cuprinde informații complete, relevante despre cele peste 70 de produse din portofoliul POROTHERM destinate realizării zidăriei ceramice și oferă detalii referitoare la tehnica de montaj și punerea în operă. Cele 6 capitole înlesnesc, așadar, accesul la orice tip de informație și oferă pieței o resursă valoroasă pentru viitoarele construcții:

  • Wienerberger – Inovație de peste 200 de ani
  • Avantajele blocurilor ceramice
  • Gamele de produse ceramice Porotherm
  • Brick Award 22
  • Reglementări legislative
  • Certificări și criterii de performanță

Blocurile ceramice inovative Porotherm sunt produse pentru a atinge cele mai înalte standarde de eficiență energetică cerute de clădirile moderne. Utilizând tehnologii de ultimă oră și expertiza celor mai buni specialiști din domeniu, POROTHERM oferă industriei un portofoliu vast de materiale ce reprezintă soluții moderne, cu specificații perfect adaptate la condițiile de mediu și climă, conform normelor de construcție ale țării noastre.

Prin soluții inteligente pentru infrastructură și materiale de construcție, Wienerberger modelează viitorul caselor și al orașelor. Noi îmbunătățim calitatea vieții oamenilor și dezvoltăm produse și concepte durabile pentru toate tipurile de clădiri, precum și pentru infrastructura comunitară.

Vă invităm să răsfoiți aici noul catalog POROTHERM – SISTEM COMPLET DE ZIDĂRIE CERAMICĂ 2021!