OAR București organizează, în cadrul programelor ArhiTech și Arhitect Stagiar, o întâlnire online joi, 17.12.2020 între orele 17:30-18:30 pe pagina de Facebook a OAR București.

Evenimentul este dedicat prezentării unor situații și cazuri ce expun cele mai frecvente greșeli de izolație fonică și acustică. În cadrul întâlnirii invitații vor oferi recomandări privind prevenirea greșelilor de montaj și utilizarea corectă a izolației fonice și acustice în cadrul spațiilor uzuale, atât în locuințele private cât și în spațiile destinate desfășurării activităților profesionale.

Invitații la întâlnirea OAR București sunt drd. ing. Marius Joldea, Expert Auditor Principal pentru componenta Zgomot și Vibrații, membru în mai multe asociații și comisii de profil, printre care Comisia Tehnică 276 „Acustică în Construcții” ASRO, și Radu Alexandrescu, CEO Details Media SRL, specialist certificat de Vicoustic Academy în izolație fonică și acustică. La discuții va participa și Dan Moraru, CEO ALLBIM NET.

Sesiunea live de pe pagina de Facebook se va desfăsura pe două părți, prima parte în care vor fi analizate diferite cazuri și a doua parte a întâlnirii rezervată întrebărilor din partea publicului la care vor răspunde invitații.