Acoperișul este un element complex, însemnând mai mult decât țigla pe care o vedem pe casă. Pentru execuția corespunzătoare a acestuia, este esențial să se respecte toate elementele de structură: accesorii, materiale, tehnologii recomandate de specialiști, precum și toate etapele unei puneri în operă adecvate și corecte.

Acest lucru aduce beneficii pe termen lung și va proteja întreaga construcție de intemperii precum vânt puternic, temperaturi ridicate, ploi abundente și încărcări mari cu zăpadă în perioada iernii.

Primul pas pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când renovezi sau construiești un acoperiș nou este substructura acoperișului și cuprinde:

  • montajul foliei de difuzie
  • intersecția cu sortul de streașină
  • montajul șipcilor și al contrașipcilor

Este esențial ca substructura să fie corespunzătoare și montată corect, pentru ca acoperișul să reziste în timp și să asigure protecție și aerisire.

Descoperă aici recomandările Wienerberger pentru un montaj corect al substructurii învelitorii ceramice Tondach!

Specialiștii Wienerberger îți stau la dispoziție pentru a îți asigura consultanța necesară în procesul de punere în operă a unui acoperiș ceramic Tondach și pot fi contactați cu ușurință aici.