Ca specialiști în domeniul amenajării spațiilor în aer liber, știm cum îți putem fi de folos, indiferent dacă planifici o grădină nouă sau reproiectezi grădina existentă.

Toamna aceasta, vacanța continuă în grădina ta! Până pe 15 noiembrie, Semmelrock Stein+Design continuă campania promoțională la dale și pavaje, așa că bucură-te de vremea frumoasă de afară și transformă fiecare clipă liberă în momentul tău de relaxare! Îți punem la dispoziție o gamă variată de produse potrivite oricărei idei de amenajare:

  • Dalele și pavajul Appia Antica sunt soluția potrivită pentru o atmosferă caldă și oferă aspect natural și rezistență sporită oricărei amenajări.
  • Pavajul Citytop Grande asigură un aspect unic suprafețelor. Jocul de nuanțe conferă grădinii un aer plăcut și delicat și se integrează cu usurință în orice decor.
  • Formatele combinate, alungite ale lui Asti Combi, precum și jocul de culori din suprafață sunt calități distinctive pentru o grădină elegantă, cu design exclusivist.
  • Pavajul Umbriano Combi întruchipează finețea absolută în amenajările exterioare. Aspectul de marmură și granulația fină din suprafață fac din fiecare dală un unicat ce satisface cele mai exigente gusturi în materie de design exterior.
  • Suprafața cu aspect de criblură din piatră naturală a dalelor La Linia dă o exclusivitate radiantă acestui produs, fiind în același timp foarte gentilă, invitând la plimbări lungi, extrem de plăcute.
  • Cromatica discretă cu trăsături fine, textura naturală și varietatea destinațiilor de amenajare fac din pavajul Rettango combi soluția potrivită oricarui tip design.
  • Dalele CARAT sunt baza perfectă pentru un design simplu și atrăgător! Alegerea acestor dale cu aspect contemporan și culori discrete fac din CARAT Santino, CARAT Mondego și CARAT Finezza soluția ideală potrivită oricărei grădini. Mai mult decât atât, dimensiunile mari ale dalelor de 80×40 cm oferă posibilitatea de a crea suprafețe netede cu puține îmbinări.

Descoperă pe www.gardentrends.ro soluțiile pentru grădini și terase, zone de intrare și căi de acces și bucură-te de reduceri de până la 40% la produsele noastre ce te vor inspira să realizezi proiecte remarcabile.

Pentru mai multe idei de amenajare si solutii de montaj, te invitam sa accesezi www.semmelrock.ro