Proiectarea sau reamenajarea unei grădini reprezintă ocazia perfectă de a oferi spațiului exterior un stil aparte care să reflecte în totalitate viziunea și personalitatea proprietarului. Orice soluție de design vine cu provocările sale. Spațiul trebuie să fie planificat astfel încât să răspundă nevoilor funcționale și așteptărilor estetice. Considerat inițial un simplu material, betonul a devenit astăzi un trendsetter când vine vorba despre design exterior. Umbriano este produsul ce vine ca o soluție pentru toate aceste provocări.

Suprafețe individuale

Familia de produse Umbriano întruchipează finețea absolută în amenajarea spațiilor exterioare. Utilizând o tehnologie specială, patentată internațional, Semmelrock a creat un produs ce reușește să confere unicitate fiecărei dale. Având o suprafață deosebită cu granulație fină și aspect de marmură tăiată drept, finisajul conferă un caracter exclusivist întregii game de dale și pavaje Umbriano.

Prin varietatea dimensiunilor și a formatelor, produsul satisface cele mai exigente gusturi în materie de design peisagistic

Materialele naturale utilizate în finisajul suprafeței au ca rezultat o varietate de culori ce îndeamnă la creativitate când vine vorba de extinderea camerei de zi în aer liber.

Adecvat pentru orice tip de trafic

Dalele și pavajul Umbriano beneficiază de o flexibilitate și rezistență ridicată, fiind un material potrivit atât pentru grădină sau terasă, cât și pentru alei, căi de acces sau chiar trotuare și piețe publice.

Mai mult, printr-un tratament special al suprafeței, familia de produse Umbriano prezintă rezistența sporită la murdărie, îngheț sau soluții de degivrare pe bază de clorură de calciu.

Convinge-te singur de frumusețea durabilă și funcționalitatea dalelor și pavajului Umbriano din portofoliul de produse Semmelrock Stein + Design și află tot ceea ce vrei să știi despre amenajarea cu pavaj de la specialiștii noștri pe care îi găsești aici.