SHARE Architects Days, primul eveniment dedicat businessului de arhitectură va debuta pe 13 aprilie și se va desfășura până pe 16 aprilie 2021.

SHARE Architects a creat în 24 de ani de existență o platformă de rețea esențială pentru profesioniștii din industriile AEC (arhitectură, inginerie și construcții) din Europa Centrală și de Sud-Est. Forumurile creează o platformă eficientă pentru a intra în contact și pentru a înțelege diversitatea fenomenului arhitectural contemporan. În prezent, evenimentele SHARE au loc în 15 țări din Europa Centrală și de Sud-Est, iar Comunitatea SHARE are peste 50.000 de membri în întreaga lume.

SHARE Architects Days va fi conceput ca o expoziție virtuală unde sunt invitate cele mai active birouri de arhitectură din Albania, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, Slovacia, Slovenia, Serbia, România.

Premierele anului 2021 în cadrul acestei expoziții sunt Bosnia-Herțegovina și Kosovo care se alătură rețelei SHARE Architects în 2021. De asemenea, o altă premieră SHARE Architects este Humans of Architecture, o seară dedicată personalităților din spatele proiectelor arhitecturale puternice. Aduce în scenă biografia intelectuală a unei figuri remarcabile din domeniu într-un eveniment exclusiv în care nu se vorbește despre proiecte, ci despre arhitect. Programul din 2021 va introduce Inglass – Arhitectura și ingineria sticlei, ce va aduce în atenție mai multe evenimente tematice distincte privind utilizarea sticlei în arhitectură și ingineria sticlei în fiecare dintre cele 3 regiuni – SEE, Balcanii de Vest, CEE.

 

Acest eveniment este destinat prezentării și promovării birourilor de arhitectură către potențiali beneficiari de servicii de arhitectură, adresându-se arhitecților și investitorilor din țările în care forumul SHARE este prezent și este structurat astfel: galeria expozițională a celor mai active birouri de arhitectură și un program de prezentări tehnice și conferințe pe teme de management, specifice birourilor de arhitectură.