Pe 10 iunie 2022, de la 11:30, alătură-te comunității internaționale de arhitecți într-o conferință digitală pentru a afla cele mai noi informații despre provocările actuale, precum și despre tendințele în domeniul arhitecturii.

Schimbările climatice, resursele naturale limitate, precum și cerințele în creștere și cadrele de reglementare pentru o cultură ecologică a clădirii care încorporează eficiența energetică, durabilitatea și conservarea necesită abordări arhitecturale diferite. În aceste noi condiții, arhitecții pot avea un impact asupra design-ului prin alegerile lor cu privire la materialele de construcție utilizate, cum ar fi produsele ceramice.

Dezvoltările promițătoare sunt, de exemplu, clădirile care au fost construite folosind materiale locale pentru a reduce deșeurile și consumul de energie sau crearea anvelopelor clădirii cu ecologizarea fațadei. Alte mijloace includ concepte prin consolidarea clădirilor existente și conservarea lor prin conversii și extinderi atente. Totodată arhitecții care dezvoltă tehnologii, procese și prototipuri inovatoare, cum ar fi robotica la fața locului și fabricarea digitală în construcția clădirilor, adoptă un accent bazat pe cercetare.

În total, aceste abordări conectează natura și cultura prin proiectarea arhitecturii care permite un viitor durabil din punct de vedere ecologic. Speakerii din acest an te invită să te alături simpozionului Brick Award unde își vor împărtăși cunoștințele din domeniile lor pentru o discuție despre modul în care arhitecții pot aduce o contribuție substanțială mediului construit.

REZERVĂ-ȚI GRATUIT LOCUL AICI  >>

Concursul Brick Award pune în centrul atenției materialele ceramice, care au fost încercate și testate de mii de ani, demonstrând în același timp cât de incitantă poate fi utilizarea acestora în arhitectura modernă. De mai bine de un deceniu, Wienerberger AG găzduiește concursul internațional Brick Award la fiecare doi ani, oferind o scenă pentru arhitectura de cărămidă excelentă și pentru arhitecții săi.