Fie că sunt destinate lucrului la birou, acasă sau pe teren, stațiile grafice mobile CELSIUS H de la FUJITSU îmbină designul modern cu un grad ridicat de securitate a informațiilor, prin intermediul tehnologiei PalmSecure. Cu un display de 15.6 inch, modelele disponibile pot fi configurate pentru o multitudine de fluxuri de lucru, cum ar fi Building Information Modelling (BIM), vizualizare, realitate virtuală, simulare și modelare a realității. Stațiile de lucru mobile beneficiază de cele mai noi tehnologii, eliminând zgomotul și nevoia spațiu caracteristică desktop-urilor.

Laptopurile FUJITSU H pot genera mii de opțiuni de design, în funcție de necesități: spațiu, lumină naturală, costuri și altele. Ulterior, aceste variante pot fi utilizate pentru customizări detaliate. Toate aceste oportunități, disponibile pentru firmele de architectură și construcții, vin și cu provocări: pe lângă optimizarea fluxurilor de lucru, customizările echipamentelor pentru vizualizare, realitate virtuală sau simulare și modelare a realității, sunt diferite de cele necesare pentru BIM. Pentru a profita cât mai mult de aceste instrumente, firmele care le achiziționează trebuie să asigure accesul profesioniștilor, în funcție de profilul fiecăruia,  la tehnologiile potrivite.

Echipamentele sunt optimizate pentru folosirea CAD, arhitectură, inginerie, construcții (AEC), media și entertainment (M&E), beneficiind de procesoare 10th Gen Intel® Core™ or Intel® Xeon®. Capacitatea de memorie este de până la 128GB DDR4, iar cea de stocare ajunge la 4TB. Laptopurile pot fi cu ușurință conectate cu alte echipamente, prin porturile disponibile: VGA, HDMI, USB type-C.

Display-urile sunt full HD pentru toate produsele din serie. La cerere, se pot instala filtre de confidențialitate care obturează vizibilitatea ecranului într-un spațiu comun, informațiile fiind disponibile doar utilizatorului. Filtrele se instalează cu ușurință și, suplimentar, protejează ecranul de zgârieturi și alte incidente.

Mai multe despre avantajele stațiilor de lucru FUJITSU destinate arhitecților și inginerilor constructori sunt disponibile în articolul de aici.

În România, produsele și soluțiile Fujitsu sunt disponibile la distribuitorii Fujitsu: Alef Distribution, Ingram Micro Distribution sau Lasting System.

Lista locațiilor de unde puteți achiziționa produsele Fujitsu este disponibilă aici.