Design unic și diversitate

Texturile și designul suprafețelor noilor dale Carat din portofoliul Semmelrock Stein+Design sunt obținute prin utilizarea unor matrite personalizate, a agregatelor naturale și prin aplicarea unor tehnici diverse în stratul de suprafață oferind astfel o notă distinctă și un caracter aparte produselor.

Metoda de presare ermetică

Este o metoda inovativă de fabricație ce presupune etanșarea și compactarea a două straturi de beton în matrite personalizate, care, ulterior, sunt tratate prin diferite tehnologii de finisare a suprafeței, înainte sau după intărirea materialului. Astfel, sunt obținute cu precizie detalii uimitoare ce redau un design unic dalelor Carat.

Format modern

Noua gamă de dale ermetice se prezintă într-un format modern de 80×40 cm, ce reprezintă o propunere unică de vânzare pe piața românească. Formatul generos permite crearea unui design simplu și atrăgător, cu îmbinări puține și scoate în evidență particularitățile structurii fiecărei suprafețe:

  1. Suprafața sablată presupune un proces special de abraziune care are ca rezultat final un aspect mat și mătăsos al fiecarei pietre de pavaj. Dalele CARATfinezza sunt expresia minimalismului prin formatul de mari dimensiuni cu margini drepte și microcant.
  2. Suprafața fin periată a dalelor CARATsantino este tratată printr-un proces special de periaj având ca rezultat un aspect catifelat.
  3. Suprafața deosebită a dalelor CARATmondego este conferită de accentele discrete de mică și a structurii filigranate. Prin utilizarea dalelor canelate, zonele pot căpăta dinamică sau definire ce vor transforma spațiul printr-o notă creativă deosebită.

Estetica spațiului exterior pus în valoare de stilul echilibrat al dalelor CARAT este completată de confortul unui ambient modern, atemporal care permite crearea unor proiecte arhitecturale remarcabile si cu totul actuale, în armonie cu cerințele pieței actuale.

Specialiștii Semmelrock Stein + Design îți stau la dispoziție pentru a-ți asigura consultanța necesară în procesul de planificare, proiectare, achiziție și implementare pentru a contribui la realizarea unor amenajări exterioare cu design inovativ.