Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește în luna septembrie, la o nouă dezbatere profesională despre sustenabilitatea construirii tradiționale.

Miercuri, 29 septembrie, orele 17.00 – 18.00, pe platforma ZOOM, moderatorul întâlnirii, Arh. Șerban Țigănaș, Preşedinte – Dico şi Țigănaş birou de proiectare, Secretar General – Union Internationale des Architects (UIA), Decan – Facultatea de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca, îi are ca invitați speciali pe:

Arh. Laura Zaharia– Arhitect – ARCOLAR, Membră a Ordinului Arhitecților din România, Filiala Nord-Vest;

Arh. Claudiu Salanță – Arhitect Șef – Consiliul Județean Cluj;

Arh. Irina Ivan-Turean – Technical Consultant – Wienerberger România.

Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură, urbanism și domenii conexe, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI.

Dezbaterea video „Arhitectura și designul peisajului urban” este un eveniment de comunicare profesională și informare al Platformei EuroUrbanism.ro, organizat de Oameni și Companii, cu sprijinul Wienerberger și Velux, în calitate de Parteneri.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici