Placajele ceramice si caramizile aparente klinker Terca ofera un caracter aparte oricarui spatiu, fie ca este la interior sau exterior prin frumusetea naturala si durabilitatea pe care o ofera.

Nevoile arhitecturale moderne isi gasesc raspunsul in produsele Terca ce reusesc sa contureze proiecte inspirationale si creative in nuante si texturi deosebite ce dau un aspect memorabil oricarui interior sau exterior de cladire.

Datorita metodelor moderne de productie, caramizile aparente si placajul klinker Terca se prezinta intr-o varietate de nuante, dar si texture inedite, de la forme geometrice la elemente naturale precum scoarta de copac. In cadrul colectiilor sunt integrate, de asemenea, produse ceramice realizate manual, unde fiecare caramida este unica, oferind optiuni nelimitate de proiectare si aranjament.

Terca in designul de interior

Produsele ceramice Terca au ca principal beneficiu versatilitatea, adaptandu-se cu usurinta in decoruri diverse, datorita varietatii de nuante, tonuri dar si texturi.

Colectiile disponibile – design special, aspect modern, clasic si traditional – ofera o modalitate cu totul actuala de amenajare interioara, contribuind la realizarea unei atmosfere inedite prin placarea unui singur perete sau a unui element de accent si sunt potrivite oricarui tip de incapere. Mai mult decat atat, aceste produse prezinta o rezistenta ridicata si reprezinta un element de design ce nu se va demoda in timp.

Terca in designul exterior

Pentru a pune in valoare exteriorul unei cladiri, fie ca ne gandim la locuinte private, cladiri de birouri, proiecte de reabilitare, caramizile aparente si placajele ceramice klinker Terca reprezinta solutia optima ce ofera o personalitate aparte.

Inspirate din farmecul materialelor naturale, utilizate de sute de ani pentru amenajarea locuintelor, aceste produse se integreaza cu mediul, imbunatatind considerabil caracteristicile fiecarei cladiri.

Fatada Terca ramane eleganta si durabila si se mentinte multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii.

Decopera aici proiecte deosebite realizate cu produsele Terca si lasa-te inspirat de frumusetea acestui material remarcabil!