Produsele ceramice Terca oferă un puternic impact vizual și reprezintă un element de design aparte care nu se va demoda odată cu trecerea timpului.

Mai jos vei descoperi un portofoliu bogat de cărămizi aparente, placaj ceramic klinker Terca, colțare ceramice klinker Terca precum și long bricks disponibile în 22 de colecții ce oferă opțiuni nelimitate de aranjare.

Argila atent selecționată, precum și metodele moderne de producție permit existența unui portofoliu de 118 culori de la clasicele maro și roșu, la culori luminoase de alb și bej, până la nuanțe moderne de gri sau negru.

Produsele ceramice Terca reprezintă o alternativă foarte bună la metodele clasice de finisaj al unei construcții. Niciun alt material nu oferă atâtea posibilități pentru realizarea unor efecte arhitecturale unice. Produsele pot fi utilizate atât la interior cât și la exterior, punând în evidență suprafețe precum: fațade de clădiri, ziduri exterioare, pereți interiori, arcade sau șeminee. Fiind un material versatile și ușor de pus în opera datorită posibilităților de combinare a produselor, modalitățile de amenajare devin infinite.

Descoperă catalogul Terca în varianta digitală, descarcă-l și conturează proiecte creative și inspiraționale.

De asemenea, pe www.terca.ro vei găsi o multitudine de soluții pentru amenajări interioare și exterioare, surse valoroase de inspirație și documente utile pentru realizarea proiectelor tale.

Specialiștii Wienerberger îți stau la dispoziție pentru a-ți oferi consultanță personalizată, precum și oferte de preț, calculul necesarului și recomandări de punere în operă.