Noul produs din portofoliul Tondach, tigla ceramica Tondach Inspira, aduce inspiratie pentru acoperisul tau, prin forma, finisaj si culori moderne!

Utilizarea de culori contrastante si forme rafinate este o practica intalnita in constructia locuintelor. Tondach Inspira, din gama Tondach Design, este o tigla ceramica plata, cu design modern, suprafata neteda si culori contemporane ideale pentru constructia ta.

Datorita tehnologiei speciale Fusion, materialul si culoarea tiglei ceramice Tondach Inspira sunt combinate inca din procesul de productie si ulterior arse la peste 1000 de grade Celsius. Astfel, tiglele ceramice Tondach Inspira obtinute au o rezistenta excelenta a culorilor si proprietati de auto-curatare sporite. Procesul de fabricatie pentru tiglele ceramice Tondach Inspira asigura o culoare uniforma si durabila in timp. Acest lucru permite acoperisului tau, realizat cu Tondach Inspira, sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea ani de zile.

Produsul este disponibil in trei culori, respectiv teracota cu finisaj mat (cod culoare 81), antracit cu finisaj satinat (cod culoare 40) si titan cu finisaj satinat (cod culoare 92). Prin finisajul mat si satinat se asigura o protectie multipla suprafetei tiglei ceramice Tondach Inspira, care ofera rezistenta impotriva conditiilor extreme de mediu si protectie indelungata a culorii.

In plus, tigla ceramica Tondach Inspira este la promotie.

Vezi mai multe detalii, aici!