Tondach, brandul Wienerberger pentru țiglă ceramică, lansează ediția 2021 a catalogului Sistem complet de acoperiș ceramic.

Ediția 2021 are un format nou, cu focus mare pe zona de inspirație, conține informații detaliate despre cele 27 produse în culori, formate și finisaje variate și reprezintă un ghid extrem de util pentru realizarea oricărui proiect de acoperiș ceramic.

„Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare și inovație, în 2021 completăm cele 6 game din portofoliul Tondach cu 10 țigle ceramice cu o viziune nouă și un design inovator, potrivite pentru soluții arhitecturale remarcabile ce îmbunătățesc spațiul locuit și, implicit, calitatea vieții”.

V11 Porsche Design: Pasiune pentru design, expertiză tehnică, multă creativitate: aceasta a fost rețeta de succes a dezvoltării produselor Tondach V11 de către designerii celebrului brand Porsche. Pentru prima dată în istoria sa, Wienerberger a colaborat cu parteneri externi, pentru a crea un produs cu o armonie perfectă între design și tehnologie.

Culori disponibile:

Tasche este o variantă tipic austriacă de țiglă ceramică, cu capătul finisat drept, care conferă acoperișului un caracter geometric simetric și creează vizual senzația unei suprafețe mai mari.

Culori disponibile:

Vintage conferă acoperișului un aspect foarte deosebit. Amestecul a trei tipuri diferite de țiglă cu aspect rugos, are ca rezultat un acoperiș extraordinar și, în același timp, o face extrem de pretabilă în proiectele cu design special pentru fațade. Acest model este o garanție a revitalizării unei clădiri, în special a celor încărcate de istorie.

Culori disponibile:

Vineam este un model cu un design inovator și o gamă de culori variată, care va da acoperișului un aspect impresionant și care nu se va demoda niciodată.

Culori disponibile:

Șindra este un model de țiglă cu terminație dreaptă, cu o suprafață special creată, astfel încât seamănă cu șindrila din lemn. Structurile modelate în suprafața acesteia conferă un aspect tradițional acoperișului, dar cu toate beneficiile tehnologiei moderne.

Culori disponibile:

Plan 18 Datorită adaptabilității specifice, țigla ceramică Plan 18 este ideală atât pentru realizarea unui acoperiș deosebit, cât și pentru realizarea unei fațade ventilate cu un aspect inspirat și elegant.

Culori disponibile:

Plan 30 conferă acoperișului și/sau fațadei un caracter geometric distinct. Interpretarea modern a plăcii ceramice tradiționale dovedește încă o dată că inspirația clasică este nemuritoare. Liniile elegante și drepte conferă acoperișului o frumusețe și un impact vizual deosebit.

Culori disponibile:

Makedo conferă o structură pitorească și armonioasă suprafeței acoperișului. Utilizarea designului cu cele două canale verticale centrale este inspirată de formele clasice ale țiglelor tradiționale.

Culori disponibile:

Constant Plus este o țiglă presată cu falțuri laterale duble și adânci. Acest lucru favorizează o suprapunere foarte sigură și fermă împotriva ploilor și a vântului puternic. Distanța dintre șipci variază între 28 și 36 cm, ceea ce face din acest model cel mai potrivit pentru renovarea acoperișurilor vechi, unde această distanță se poate păstra.

Culori disponibile:

Solzi Monumente are o tradiție îndelungată în Europa și, datorită designului specific, este excelentă pentru a crea acoperișuri cu design deosebit. Utilizarea acestui model face posibilă crearea unor elemente arhitecturale cu tradiție și cu forme complexe. Produsele solzi monumente sunt disponibile în 3 dimensiuni cu finisaje și culori diferite, care se comercializează împreună: 19×40 cm, 19×42 cm și 19×44 c

Culori disponibile:

Lăsați-vă purtați de inspirație și descoperiți cea mai recentă ediție a catalogului Tondach!