Printr-un permanent proces de inovare, îmbinând tradiția cu cele mai bune materii prime, TONDACH, brandul Wienerberger pentru țiglă ceramică a lansat Tondach Makedo, cu design aparte, inspirat de forma clasică a țiglelor tradiționale. Fie că vorbim despre construcții noi, lucrări de renovare, sau de restaurare, noua țiglă ceramică TONDACH Makedo reprezintă alegerea perfectă pentru proiectarea acoperișurilor cu un design clasic, atemporal.

 

Noul model de țiglă ceramică Makedo completează gama Tondach Clasic ce conferă o structură pitorească și armonioasă suprafeței acoperișului. Cele două canale centrale verticale facilitează direcționarea optimă a apei pluviale pe suprafața învelitorii, fiind un material potrivit pentru acoperișuri cu o pantă minimă începând de la 15 grade.

 

Paleta cromatică a țiglei ceramice MAKEDO conține 3 culori calde – natur, rosu și maro închis – care oferă acoperișului un design cu aspect armonios. Mai mult, formatul generos de 43,5 x 25,5 cm garantează un timp mai scurt pentru realizarea învelitorii, datorită consumului mai mic de țigle

 

 

Tondach Makedo impresionează, astfel, prin avantajele permanente precum rezistența la intemperii și izolarea termică și fonică. Pe lângă eficiența în regim de temperaturi scăzute, este o țiglă ceramică remarcabilă.

Țigla ceramică Tondach Makedo îndeplinește, așadar, toate premisele, pentru a îmbina cu succes calitatea ridicată, longevitatea și rentabilitatea sporită cu un design deosebit de atrăgător.

Te invităm să aflii mai multe informații despre țigla ceramică Makedo în noul catalog Tondach „Sistem complet de acoperiș ceramic”, 2021.