SUPREME SF85 este un sistem de uși armonice, cu design minimalist, cu linii vizibile înguste, un coeficient excepțional de izolare termică și posibilitatea de realizare a construcțiilor foarte mari, de până la 4,0 m înălțime. Ideal pentru constucții rezidențiale de lux, precum și pentru cele comerciale cu trafic intens, sistemul beneficiază de protecție anti-efracție îmbunătățită, operare lină și de lungă durată.

SUPREME SF85 este unul dintre cele mai robuste și elegante sisteme din categoria ușilor armonice. Designul minimalist, gama variată de soluții tehnice și capacitatea de a atinge dimensiuni impresionante ale constructiei fac acest sistem unic.

Flexibilitatea sa și varietatea tipologiilor (de ex. numărul impar de canaturi, tipologii de colț sau versiunea semi-structurală) oferă numeroase soluții de execuție, satisfăcând orice cerințe într-un mod eficient și elegant.

Avantaje

  • Profile de aluminiu vizibile de doar 105mm
  • Dimensiuni foarte mari: înălțime de până la 4m și lățime de până la 1,5m per canat
  • Izolare termică ridicată pentru eficiență energetică maximă
  • Securitate sporită datorită sistemului de blocare cvadruplu
  • Operare ușoară și de durată

În plus, SUPREME SF85 se remarcă pentru performanțele sale în ceea ce privește izolarea termică, permeabilitatea la aer, rezistența la încărcările din vânt și etanșeitatea la apă. Aceasta din urmă este, de obicei, punctul „sensibil” la sistemele pentru uși armonice,  motiv pentru care ALUMIL a îmbunătățit sistemul prin dezvoltarea de soluții complexe de preluare a apei, astfel încât sa obțină o certificare de la IFT Rosenheim pentru performanțe extrem de ridicate la 600Pa (9A).

 

www.alumil.com
showroom@alumil.ro