Architects’ Council of Europe (ACE) organizează pe data de 15 septembrie 2020, de la 12:00-13:15 CET un webinar pe tema: Are architects ready for digitalisation?. Acesta este organizat în cadrul proiectului DigiPLACE, finanțat de Comisia Europeană și care se desfășoară din septembrie 2019 până în mai 2021.

Prin acest proiect, se dezvoltă un studiu de fezabilitate în vederea dezvoltării unei platforme europene digitale pentru construcții cu scopul de a moderniza și a crește competitivitatea acestui domeniu. Mai multe informații despre DigiPLACE sunt prezentate în acest spot video.

Printre vorbitori se numără: Peter Hyttel Sorensen, președintele BIM WG și membru al consiliului consultativ al proiectului, Ralph Montague, membru al grupului de lucru ACE și Larissa De Rosso, asistentă de proiect ACE.

Webinarul va examina cât este de digitalizată industria construcțiilor și felul în care se poate face transferul de cunoștințe. Mai mult, experți din domeniul arhitecturii și digitalizării vor evidenția necesitatea implicării arhitecților în revoluția 4.0.

Citeste mai mult: OAR.ARCHI