Dell Technologies lansează noua serie Precision, cele mai puternice stații de lucru din lume (conform IDC Quarterly Workstation Tracker, Q2 CY2019). Miercuri, 8 iulie, de la ora 11.00, va avea loc un Webinar dedicat noilor stații de lucru, în care se va discuta despre valoarea pe care o aduc aceste stații unei organizații. Vor fi acoperite teme de actualitate precum Artificial Intelligence, Virtual Reality, Internet of Things și tehnologii data center.

În cadrul acestui webinar veți putea descoperi beneficiile pe care această nouă linie o aduce dinamicii mediului de lucru, în special în industriile în care design-ul sau ingineria asistate de computer sunt esențiale: cercetare; petrol&gaze; finanțe; inginerie; simulări în fizică și matematică; dezvoltarea modelelor economice; planuri arhitecturale; editare de film – industriile de film & publicitate.

Platforma digitală GlobalManager.ro este partener de comunicare business și profesională al acestui eveniment. GlobalManger este una din cele 19 platforme adresate unor comunități business și profesionale dezvoltate de Oameni și Companii.

Aici puteți accesa linkul de înregistrare gratuită la webinar!