Competiția este dedicată celor mai creative proiecte rezidențiale de amenajare, în care sunt folosite ca materiale principale placajul ceramic Terca și cărămida aparentă Terca.

Wienerberger lansează către arhitecții români invitația de a explora cele mai imaginative idei de amenajare a unui cămin având cărămidă ca fir călăuzitor și principală sursă de inspirație. Puteți participa la concurs completând formularul de înscriere pe https://concurs.oar-bucuresti.ro/concept-terca/ și respectând termenul de predare pentru proiecte: 16 MAI 2021.

Competiția CONCEPT TERCA – APEL DE IDEI are ca scop dezvoltarea unui concept de amenajare a unei locuințe, având cărămida aparentă Terca drept element creativ principal în minim trei zone diferite din arhitectura spațiului interior.

Juriul format din Arh. Radu Teacă, Arh. Justin Baroncea si Iulian Mangalagiu, CEO Wienerberger va evalua și premia cele mai bune proiecte si imagini randate care să exprime conceptul de lifestyle al locuinței Terca.

Proiectele înscrise în competiția CONCEPT TERCA – APEL DE IDEI pot câștiga premii valoroase:

Marele premiu 3.000 euro

Locul ll 1.500 euro

Locul lll 1.000 euro

Două mențiuni speciale în valoare de 500 euro fiecare

Realizate din argilă, apă și foc, produsele ceramice Terca sunt 100% sigure și lipsite de elemente nocive, prietenoase cu mediului înconjurător. Creativitatea în domeniul zidăriei aparente nu cunoaște limite. Aspectul final remarcabil pentru amenajarea unei locuințe se poate obține printr-o combinație de cărămizi si placaje ceramice klinker Terca de la Wienerberger, cu forme și culori variate, rezultând adevărate capodopere arhitecturale.

Cu prezență în 30 de țări și având 201 puncte de producție, Wienerberger Group este cel mai mare producător de blocuri ceramice din lume (POROTHERM), producător și furnizor de cărămidă aparentă și placaj ceramic klinker (TERCA), lider de piață în Europa pentru țigla ceramică (KORAMIC, TONDACH) și pentru pentru pavaje de beton (SEMMERLOCK) în Europa Centrală și de Est. În sisteme de țevărie (țevile ceramice STEINZEUG-KERAMO și țevile de plastic PIPELIFE) compania este unul dintre principalii furnizori europeni.

Vă invităm să descoperiți portofoliul complet de produse Terca pe  www.wienerberger.ro